Hírek Klubélet Közlekedésbiztonság

Támogassa adója 1%-val a Fékezd Magad Alapítványt!

Közeledik az adóbevallás időpontja, mikor is rendelkezhetnek adójuk 1 százalékának felajánlásáról. Ha tehetik, támogassák a Fékezd Magad Alapítványt!

A Magyar Autóklub kiemelten fontos céljának tekinti, hogy segítse a Fékezd Magad Alapítványt, mely élen jár a gyermekek, illetve fiatal felnőttek baleset- és bűnmegelőzési ismereteinek bővítésében. Az FMA számos kampánnyal igyekszik békésebbé, biztonságosabbá és nem utolós sorban hatékonyabbá tenni a hazai közlekedést.

Fontos, hogy támogassa Ön is a Fékezd Magad Alapítványt, melynek munkatársai szívügyüknek tekintik közlekedésbiztonság javítását és a nebulók oktatását. Ezért is készítünk felméréseket, szervezünk nyílt napokat, míg iskolai diákoktatási programjainkat évente sok száz tizenéves hallgatja meg.

Arra kérjük, járuljon hozzá Ön is adója 1 százalékával a szervezet munkájához, hogy még kevesebb közúti baleset történjen Magyarországon! Alapítványunk adószáma 18085198-1-41, a rendelkezéshez nélkülözhetetlen formanyomtatványt pedig innen tudja letölteni.

Ha úgy gondolja, hogy az autósok érdekvédelme fontos, lépjen be Ön is a Magyar Autóklubba! Összetartó közösségünk tagjai biztos háttértámogatással vághatnak neki az utazásoknak és együtt, hatékonyan léphetnek fel az érdekeiket sértő döntések, valamint intézkedések ellen.

Olvassa el további cikkeinket!