Hírek Klubélet

Színes programok várják az
ecoMobility Day 2022
rendezvényen

Kíváncsi rá, hogyan működnek az elektromos autók? Nem tudja, mi a különbség a HEV, a PHEV és a BEV között? Szívesen kipróbálná a jövő járműveit? A Magyar Autóklub ingyenes rendezvényén minden kérdésére választ kaphat, és személyesen is megismerheti a legmodernebb közlekedési eszközöket. Jöjjön el, s hozza családját is! Egy kellemes és hasznos program minden korosztálynak.

Egyedülállóan hasznos és izgalmas programmal várja a Magyar Autóklub 2022. október 1-én mindazokat, akik szeretnék megtudni, hogy miként közlekedhetnek a jövőben olcsón és gyorsan, a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyva maguk után. Az ecoMobility Day 2022 névre keresztelt, díjmentesen látogatható rendezvény vendégei nemcsak a legújabb, legmodernebb mobilitási eszközöket ismerhetik meg, hanem a különféle alternatív hajtásláncok felépítését és működését is, így a lehetőségek, valamint az előnyök-hátrányok tudatában dönthetnek majd következő járművük kiválasztásakor. Az ecoMobility Day 2022 jelentőségéről árulkodik, hogy az esemény fővédnöke Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszter, a támogatók között pedig ott szerepel az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottságot és a Jövő Mobilitása Szövetséget is.

Elhozza legfrissebb, legfejlettebb járműveit többek között a Kia, a Nissan, a NIU, a Segway és a Tesla, a legügyesebbek pedig akadálypályán is próbára tehetik vezetői tudásukat

Az országos elektromosjármű-találkozónak is otthont adó eseményen minden kategória képviselteti magát, tehát a környezetbarát négykerekűek mellett elektromos motorok, robogók, kerékpárok, rollerek és egyéb mikromobilitáshoz kapcsolódó termékek is felsorakoznak majd. Képességeikről a legnevesebb szakértők tartanak előadásokat, méghozzá közérthető formában, hogy a műszaki területen kevésbé jártas látogatók is eligazodhassanak a jövő járműveinek világában. Jelen lesznek például az Elektromos Autó Akadémia és a Magyar Autóklub oktatói, sőt eljönnek az elektromos versenyautók fejlesztésében élen járó SZEnergy Team kutatói is. Mindemellett a helyszínen köszönthetjük majd a Villanyautósok néven ismert közösség tagjait, akik e-autókkal szerzett tapasztalataikat osztják meg az érdeklődőkkel.

Robogókkal, elektromos rollerekkel és megannyi egyéb különlegességgel készülünk a kétkerekűek híveinek

Tekintve, hogy az ecoMobility Day 2022 átfogó képet igyekszik adni, meghívást kaptak az elektromobilitást leginkább formáló vállalatok, közöttük az MVM, az E.ON és az ABB is, továbbá kiállít a MÁV is, hiszen a tömegközlekedés még mindig a helyváltoztatás legzöldebb vállfaja. Ráadásként a leghatékonyabb töltési rendszerekkel és a korszerű járműtisztítási módszerekkel is találkozhatnak a résztvevők, nem mellesleg jól is lakhatnak, ugyanis a legmenőbb street food fogások közül szemezgethetnek.

Ne hagyja ki Ön se! Hogy minden szolgáltatást igénybe vehessen, regisztráljon még ma!

Olvassa el további cikkeinket!