Hírek Klubélet Közlekedésbiztonság

Kerékpáros vetélkedő zajlott Nyugat-Magyarországon

Május harmadik hetében diákok mérték össze tudásukat a Ki a mester két keréken verseny nyugat-magyarországi döntőin.

Hagyomány már, hogy a Magyar Autóklub tavasszal biciklis közlekedésbiztonsági vetélkedőt szervez iskolásoknak. A sok évtizedes múltra visszatekintő Ki a mester két keréken sorozat állomásain elméleti és gyakorlati feladatokat egyaránt megoldanak a fiatalok, és a megyei selejtezők legügyesebbjei bekerülnek az országos döntőbe, amit ebben az évben május 24-én tartank az Autóklub Berda József utcai szolgáltatóközpontjában.

A zalai csapat legjobbjai tanáraikkal és (jobb szélen) Kiss Ambrussal, a MAK regionális szervezetének elnökével

A legutolsó megyei fordulókat május harmadik hetében rendezte a MAK Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete, a lurkók Győrben, Szombathelyen és Zalaegerszegen mérték össze tudásukat. Egy-egy program reggeltől délutánig tartott, s a rendőrség, illetve a polgárőrség helyi erői is segítették a szervezők munkáját.

Az esős idő sem tántorította el a srácokat és lányokat, hogy mindent beleadjanak, s végigküzdjék a versenyt

A jó hangulatban telt viadalok végére kialakult az országos döntőbe jutott fiúk és lányok névsora, eszerint Győr-Moson-Sopron vármegyét Tihanyi Regina és Toperczer Balázs, Vas vármegyét Perjési Natália és Varga Vencel Ágoston, Zala vármegyét pedig Csiszár Dalma és Vizsi Krisztián képviseli a budapesti megmérettetésen. Mindnyájuknak szívből gratulálunk!

Olvassa el további cikkeinket!