Használt autó Hírek

Itt a Peugeot Minőségi Használtautó program

Új szolgáltatást indított a francia márka hazai forgalmazója, tudniillik ellenőrzött előéletű, másodkézből származó kocsikat is kínál hazai kereskedéseiben.

A Peugeot Minőségi Használtautó program azért jött létre, hogy senkit se érjen kellemetlen meglepetés használtautó vásárlásakor, ezért egységes előírások szerint kínálják a biztos forrásból beszerzett járműveket.

Nem csak a Stellantis kötelékébe tartozó gyártók típusai érhetőek el, mivel – ha megfelelnek a cég által támasztott feltételeknek –, más márkák típusait is beszámítják vásárlóiktól

Első körben Budapesten, Győrött, Kecskeméten és Székesfehérváron, összesen hat kereskedésében tekinthető meg a választék. Kizárólag ellenőrzött állapotú, néhány éves, legfeljebb 180 ezer kilométert futott járművekből áll a kínálat, mindennek tetejébe a Pro minősítésű példányok garantáltan nem tettek meg többet 65 ezer kilométernél. A program keretein belül többek között 12 hónapos jótállással, 150 pontos műszaki átvizsgálással, assistance-szolgáltatással, autóbeszámítással, próbaút lehetőségével, illetve előnyös finanszírozási és biztosítási csomagokkal várják a vevőket.

Olvassa el további cikkeinket!