Hírek

Megújult és mostantól sportos kiadásban is elérhető a Honda Jazz

Felfrissítették a japán kisautó negyedik nemzedékét, sőt ettől kezdve Advance Sport kivitelben is megvásárolható a közkevelt kisautó.

A ráncfelvarrás keretein belül áttervezték a Jazz hűtőrácsát, fényszóróbetéteit, lökhárítóinak fazonját, ezenkívül új színekben pompázhatnak a keréktárcsák is. Az Elegance és az Advance felszereltségi szintnél módosították az utastér színválasztékát, anyagait és burkolatait, míg a Crosstar kabinjában változtattak a műszerfalon, az ajtóburkolatokon, egyszersmind új kormányt építettek be és divatosabb kárpitokat húztak az ülésekre.

Mostantól akár 500 kg-os utánfutó is húzható a Jazzel, ezenfelül kerékpárszállító is gond nélkül felszerelhető rá

Az új Advance Sport sajátossága az Urban Gray névre keresztelt szürke árnyalat, továbbá egyedi első lökhárítóval, sportos hűtőráccsal, fekete tükörborítással és 16”-os könnyűfém kerekekkel gördül ki a gyárkapun.

Fekete és szürke színű szintetikus bőrt találunk az Advance Sport utasterében, látványos a háromküllős kormány, az első könyöktámasz és az ajtók belső borításainak sárga varrása

A frissítés során hozzányúltak az e:HEV hajtáslánchoz is, ezáltal 122 lóerőre nőtt a villanymotor teljesítménye, míg a generátor mostantól 106 LE maximális értékkel büszkélkedhet. Szintúgy izmosabbá vált az 1,5 literes benzines, melynek csúcsteljestíménye 107 LE-re emelkedett. Mindennek tetejébe valamennyi Jazz automatikus váltóját átprogramozták, az Advance Sportot pedig feszesebb lengéscsillapítókkal és módosított rugókkal vértezték fel, hogy nagyobb élvezetet nyújtson kanyarokban. A korszerűsített Jazz tavasszal érkezik meg a hazai szalonokba.

Olvassa el további cikkeinket!