Hírek Klubélet

Kihirdettük a Közlekedésbiztonsági Kvíz győzteseit

Áprilisban négyfordulós közlekedésbiztonsági vetélkedőt szerveztünk a világhálón a Fékezd Magad Alapítvány megbízásából. Már tudjuk, hogy kik a nyertesek!

Nagyszabású vállalkozásba fogtunk, tudniillik a Közlekedésbiztonsági Kvíz nemcsak szórakoztató játék volt, hanem igazán komoly felkészültséget igénylő tudáspróba, melynek keretein belül 10 és 15 év közötti fiatalok mérkőztek meg egymással. Legnagyobb örömünkre több mint száz iskolás jelentkezett a megmérettetésre, s kitartóan küzdöttek fordulóról fordulóra, hogy kiderüljön, melyikük a legjobb a közlekedésbiztonsági kérdésekben és a mobilitással kapcsolatos témakörökben.

Nagyon fontos, hogy a fiatalok már iskolás korban elsajátítsák a közlekedés alapvető szabályait. Ezért alkottuk meg a Biztonság útján programot és szervezünk oktatásokat a diákoknak. Fénykép: Pixabay

A július elején megtartott eredményhirdetésen kiderült, hogy – roppant szoros küzdelemben – Balogh Bertalan szerezte meg az első helyet és az ezzel járó Xiaomi elektromos rollert, aki 106 ponttal végzett az élen. Második lett Czibók Belián (105 pont), míg a bronzérmet Bíró Dávid (103 pont) érdemelte ki, mindketten egy-egy hagyományos rollerrel gazdagodtak.

Kiemelkedő eredményt ért el továbbá Tárnoki Zita (100 pont), Kajári Kende (100), Hende Hunor (99), Keresztes Emese (99), Kazár Zsombor (98), Kunder Fábián (98), Baranyai Liza Emese (97), Nádudvari Boglárka Mária (96), 
Tárnoki Csenge (96), Koleszár Ákos József (95), Kovács Emese Eszter (95), Berkes Tamás (94), Czvitkovics Réka Laura (93), Tóth Márton (93), Goda Fruzsina (92), Németh Máté (92), Csontos Eszter (91), Mármarosi Marcell (91), Czifra Nóra (90), Lerch Balázs (90) és Szabó Dániel (90) is. Mindnyájuknak szívből gratulálunk és balesetmentes közlekedést kívánunk!

Olvassa el további cikkeinket!