Hírek Klubélet

Rendőröket köszöntött a MAK szilveszter alkalmából

Fél évtizedes hagyomány, hogy a Magyar Autóklub munkatársai az év utolsó napjaiban megköszönik a rendőrök egész éves szolgálatát. Legutóbb is az ország több pontján, többek között Celldömölkön, Egerben, Esztergomban, Mosonmagyaróváron és Nagykanizsán találkoztak az egyenruhásokkal a Magyar Autóklub tisztségviselői, a fővárosban pedig Dr. Hatala József, a MAK elnöke látogatta meg a szolgálatot teljesítő járőröket.

Dr. Hatala József elnök sajtótájékoztatót tartott a MAK székházában. Köszöntőt mondott Dr. Terdik Tamás rendőr vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is, aki méltatta az Autóklub munkáját

Budapesten hat helyszínen, sorrendben a Duna Plazánál, a Nyugati téren, az Oktogonnál, a Blaha Lujza téren, a Corvin negyednél és a Kálvin téren ajándékozta meg a rend őreit a Klub elnöke.

 A Mgyar Autóklub Nyugat-dunántúli Regionális Szervezete Celldömölkön, Mosonmagyaróváron és Nagykanizsán köszöntötte a rendőröket. A kép Celldömölkön készült, ahol ott volt Nagy Ákos rendőrkapitány és Kiss Ambrus, a MAK regionális szervezetének elnöke is

Ezek az események lehetőséget adtak arra is, hogy a Magyar Autóklub háláját fejezze ki a segélyszolgálatos kollégák egész éves helytállásáért.

Olvassa el további cikkeinket!