Hírek Klubélet

Hétvégén Balmazújvárosban vendégszerepel a MAK élménykamionja

Idén is útjára indul a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági rendezvénysorozata, melynek első állomása Balmazújvárosban lesz.

Hosszú évek óta járjuk az országot, hogy minél több honfitársunkkal megismertessük A biztonság útján című közlekedésbiztonsági programunkat. A koronavírus-járvány nem kedvezett az ilyen jellegű rendezvényeknek, ezért az elmúlt két esztendőben kevés helyen jelenhettünk meg. Most azonban újult erővel vágunk bele az országjárásba, s június 17-én és 18-án a balmazújvárosi Motoros Fesztiválon találkozhat velünk a nagyérdemű.

Hagyományos és elektromos kerékpárokat is ki lehet majd próbálni a rendezvényen

A Waberer’s által biztosított, nemrég teljes felújításon átesett kamionban helyet kapott egy korszerű „Barracuda” szimulátor, melynek segítségével az érdeklődők átélhetnek különféle veszélyes közlekedési szituációkat. Van borulás- és biztonsági öv szimulátorunk is, ezekben ülve bárki megtapasztalhatja, hogy milyen erők hatnak az utasokra egy esetleges ütközés vagy az autó felborulása során.

A vezetéstechnikai szimulátor lehetőséget ad arra, hogy különösen veszélyes helyzetek megoldását is gyakoroljuk

A Magyar Autóklub csapata már pénteken délelőtt megérkezik Balmazújvárosba, ahol a Kossuth téren található Veres Péter Művelődési Ház parkolójában várjuk szeretettel a kicsiket és nagyokat. A Motoros Fesztivál programjairól részletesen ezen az oldalon olvashatnak!

Olvassa el további cikkeinket!