Hírek Klubélet

Ünnepi nyitvatartás a Magyar Autóklubnál

Tájékoztatjuk tisztelt olvasóinkat és klubtagjainkat, hogy egyesületünk ügyfélszolgálati pontjai, valamint az Autoclub Travel-irodák a karácsonyi időszakban ünnepi nyitvatartás szerint működnek.

Ennek értelmében a MAK valamennyi szerviz- és vizsgaállomása zárva tart a két ünnep, egészen pontosan december 24. és január 2. között. Lesznek olyan pontok, melyek már december negyedik hetének elején sem fogadják az ügyfeleket. Így december 20-tól kezdve nem lesz nyitva Csenger, Esztergom, Gyöngyös, Kőszeg, Körmend, Lenti, Mosonmagyaróvár, Siófok és Szombathely állomása. December 21-én zár a dunaújvárosi, kaposvári, valamint a fővárosi Nefelejcs utcai, 22-én a celldömölki, ózdi és veszprémi bázis. Egy napra rá, azaz 23-án térnek pihenőre a főváros Berda József utcai, Budaörsi úti és a Soroksári úti szervizeinek munkatársai, s ezen a napon már zárva tart a diósdi, a kecskeméti, a nagykátai és a székesfehérvári pont is. Január 3-ától kezdve csaknem mindenütt újból elkezdődik a munka, kivételt képez Diósd, ahol január 10. az első munkanap, míg Celldömölk, Lenti, Kiskunfélegyháza, Kalocsa, Miskolc és Siófok január 4-től nyitja meg kapuit az ügyfelek előtt.

A jövő évben is szeretettel várjuk pontjainkon ügyfeleinket. Ne feledjék, hogy a Sárga Angyalok az ünnepek alatt is készenlétben állnak, és fogadják hívásaikat a 188-as telefonszámon!

A Berda József utcai szolgáltatóközpont vezetéstechnikai pályája és autós iskolája december 21-ig működik, miközben a zalaegerszegi autós oktatóközpontban december 23-án lesz az idei utolsó munkanap. Mindemellett az Autoclub Travel kilenc irodája az alábbiak szerint lesz nyitva ebben az időszakban:

IrodaUtolsó nyitvatartási nap 2021-ben*
Budapest, Etele út 69.december 21.
Budapest, Visegrádi u. 17. december 22.
(12.27-én nyitva lesz)
Budapest, Berda József u. 15.december 21.
Eger, Jókai u. 5.december 17.
Debrecen, Halköz Üzletház december 21. (12.27. és 12.31. között nyitva lesz)
Pécs, Ferencesek u. 22.december 15.
Szeged, Kossuth Lajos sgt. 114.december 23.
Székesfehérvár, József A. u. 2/A.december 21.
Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.december 23.
* Az Autoclub Travel-irodák 2022-ben január 3-án nyitnak

Minden kedves klubtagunknak és ügyfelünknek boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván a Magyar Autóklub és az Autósélet-blog összes munkatársa!

Olvassa el további cikkeinket!