Hírek Magyar Autóklub

Délvidéki randevú

Szeptember 17. és 19. között ismét megrendezik a Nemzetközi Veteránjármű Találkozót, melynek keretében Baranya megye legszebb tájain kalandoznak az öreg masinák.

Több mint negyedszázados múltra tekint vissza az Oldtimer Club Pécs és a Magyar Autóklub által szervezett járműves találkozó, ami idén is három napon keresztül zajlik. Az összejövetel 17-én, péntek délután veszi kezdetét, a résztvevők Harkányban gyülekeznek, ahol a vacsorát követően zenés éjszakai fürdéssel fejeződik be az aznapi program. Szombaton reggeltől estig tart az autózás, Harkányból Siklósra, majd a Villányi Borvidékre indul a karaván, és a vacsora ismét Harkányban lesz.

A pandémia sem tudta megakadályozni, hogy megtartsák a tavalyi találkozót. A szép járművek és legénységeik jópofa feladatokat teljesítenek, a legügyesebbek értékes díjakkal gazdagodnak. Fénykép: Oldtimer Club Pécs

Vasárnap nagyjából másfél órás út vár az idős járművekre és a csapatokra, a társaság előreláthatólag fél 10 körül érkezik meg a pécsi Széchenyi térre, ahol kiállítják a díszes masinákat. Délben ebéddel zárul a különleges dzsembori, melynek részleteiről és a jelentkezés feltételeiről az Oldtimer Club Pécs honlapján találhatnak bővebb információt.

Olvassa el további cikkeinket!