Hírek Klubélet

Eltemették Hegedűs Oszkárt, a MAK egykori elnökét

Július 2-án kísérték utolsó útjára a Fiumei úti sírkertben az Autóklub nagy hatású vezetőjét, aki csaknem negyedszázadot töltött a szervezet élén.

Miként arról a Magyar Autóklub korábban hírt adott, 2021. május 23- án, életének 85. évében örök nyugovóra tért Hegedűs Oszkár közgazdász, aki 1993 és 2016 között vezette a Magyar Autóklubot, majd egészen haláláig tiszteletbeli elnökként segítette egyesületünket. Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetésben részesült tagtársunk egy folyamatosan változó időszakban volt – a legnagyobb hazai klubszervezetként számon tartott – Magyar Autóklub budapesti, majd országos vezetője, így gazdasági és politikai kihívásokkal egyaránt meg kellett küzdenie.

Többek között Dr. Hatala József, a MAK elnöke mondott beszédet a temetésen

Munkatársaival karöltve rendkívül erős kapcsolatot épített ki az autós társadalommal. Elkötelezettségéről árulkodik, hogy a MAK szolgáltatásainak köre bővült, külhoni kapcsolatai szorosabbá váltak, több jelentős nemzetközi szervezetnek is tagjává vált és a politikai-üzleti élet szereplőinek elismerését is kivívta. Nyugodjon békében!

Olvassa el további cikkeinket!