Hírek Klubélet

Elismerés a rendőröknek

Több évtizedes hagyomány, hogy egyesületünk munkatársai az év utolsó napjaiban megköszönik a rendőrök erőfeszítéseit. Legutóbb is az ország számos településén, így többek között Békéscsabán, Körmenden, Lentiben, Székesfehérváron és Tatabányán keresték fel a rend őreit a Magyar Autóklub tisztségviselői, Budapesten pedig Dr. Hatala József, a MAK elnöke látogatta meg a szolgálatot teljesítő egyenruhásokat.

Dr. Terdik Tamás (a kép baloldalán) Budapest rendőrfőkapitánya Dr. Hatala Józseffel, a Magyar Autóklub elnökével beszélget a MAK Berda József utcai székházában az ajándékok átadását megelőzően

A fővárosban hat helyszínen, sorrendben a Duna Plazánál, a Váci út és a Dózsa György út kereszteződésében, a Nyugati térnél, a Blaha Lujza térnél, a Corvin negyednél és a Kálvin térnél ajándékozta meg a járőröket a Klub elnöke.

Székesfehérváron Szabó Bakos György, az Autóklub regionális elnökségi tagja nyújtotta át az ajándékcsomagot a járőröknek, helyszínelőknek, valamint balesetvizsgálóknak, s köszönetet mondott lelkiismeretes helytállásukért (fénykép: police.hu)

Ezek az események lehetőséget adtak arra is, hogy a MAK háláját fejezze ki a segélyszolgálatos kollégák áldozatos munkájáért.

Olvassa el további cikkeinket!