Klubélet

Télen is számíthat ránk!

A MAK felkészült a hideg hónapokra

Novembertől kezdve állandósul a hűvös, csapadékos idő, s az autók is sokkal gyakrabban makacsolják meg magukat ilyenkor, mint az év más időszakaiban. Éppen ezért a Magyar Autóklub is ráhangolódik a télre, s csaknem félszáz segélykocsival várja, hogy segíthessen a bajba jutott járműveken. Örömmel jelenthetjük azt is, hogy mára mindkét új szállítóautónk forgalomba állt, így az ezeken szolgálatot teljesítő Sárga Angyalaink a helyszínen nem javítható négykerekűeket azonnal a szervizbe vontathatják.

Szükség esetén nemcsak személyautók, hanem haszonjárművek mentésében is szerepet vállalnak munkatársaink (fénykép: Kovács Zsigmond)

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is csatlakozunk az Országos Balesetmegelőzési Bizottság „Látni és Látszani” kampányához. A december 6-ig tartó akció keretében 43 szerviz- és vizsgapontunk bármelyikén ingyenesen átvizsgáljuk a hozzánk betérő járgányok világítóberendezéseit, sőt probléma esetén munkatársaink árajánlatot készítenek és készséggel elvégzik a szükséges javításokat is.

Olvassa el további cikkeinket!