Múltidéző

Harminc éve történt – új állomások Hajdú-Bihar megyében

A Magyar Autóklub a rendszerváltás időszakában is töretlenül fejlődött, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy országszerte több új vagy felújított szerviz- és vizsgapontnak örülhettek az autósok akkoriban. Az Autósélet 1991 januárjában számolt be a balmazújvárosi és tiszacsegei állomások átadásáról.

„Balmazújvárosban 1990. november 28-án avatták fel az új MAK-állomást. Háromszáz négyzetméter alapterületen vizsgasor, egyéb javításra pedig kétállásos hely állt rendelkezésre.”

Nagy parkolóval vették körbe az épületet, így kényelmesen megállhattak az ide érkező ügyfelek

Modern műszerezettséggel a klub összes műszaki szolgáltatását vállalják. Az állomás épületében iroda is helyet kapott, ahol az Autóséletben meghirdetett turisztikai utakra lehet jelentkezni.

„Németh József polgármester és Balogh Tibor, az Autóklub főtitkára avatta fel Tiszacsegén a minden szempontból korszerűsített műszaki állomást. Egy régi épület átépítésével 360 négyzetméteren alakították ki az új bázist.”

Az átadóünnepség fontos pillanat volt Tiszacsegén, sokan várták az új szervizpont megnyitását

Vizsgasor, műszeres motor- és futóműbeállítás, gumiszerelés, kerék-kiegyensúlyozás várja a klubtagokat. Irodájában klubbelépést és turisztikai ügyek intézését végzik. Az állomás mögött gépkocsi alsó- és felsőmosásra van lehetőség.

Olvassa el további cikkeinket!