Klubélet

Mindent a honi síterepekről

Ugyan a járvány következtében várhatóan lemondhatunk a külföldi síelésről, a hazai lehetőségek sem rosszak, miután az utóbbi években komoly télisport-centrumok nőttek ki a földből. Szerte az országban elsőrangú pályákat találunk, vezessen utunk akár a Bakony, a Bükk, a Mátra vagy éppen a Pilis felé.

Szinte az összes ismert magyarországi sípályán komoly fejlesztéseket hajtottak végre az elmúlt években. A központokban gyakran síoktatást is vállalnak, s több helyütt szánkó-, illetve hófánkpályát is kipróbálhatunk (fénykép: Seat S.A.)

Egyre több az ágyúzott, ezáltal a havat nélkülöző időszakokban is használható síterep, ráadásul mindenütt korszerű liftek, igényes szállások, valamint a teljesen kezdőknek is tanulási lehetőséget biztosító síiskolák fogadják a kikapcsolódni és sportolni vágyókat. Az Autósélet karácsony előtt megjelenő 2021/1. számában tíz hazai pályát mutatunk be részletesen.

Ne kutakodjon feleslegesen információk után, inkább lépjen be a Magyar Autóklubba, és kapja kézhez a klubtagoknak készülő Autósélet magazint! Prémium kiadványunkban arról is olvashat, vajon miként pihenheti ki a fárasztó hétköznapokat a panadémia idején.

Olvassa el további cikkeinket!